Es ticu, ka kulinārijai nav robežu- ir tikai atklājumi

Katras jaunas vietas, valsts apmeklējuma gatavotais ēdiens kļūst citādāks. Vai tā būtu iedvesmošanā no zemnieka, vai kādas virtuves, kultūras aizgūtas. 

Citāts no apmeklētājas Evas Onzules: “Šis Tev ir jānobauda! Turklāt ar tik interesantu konceptu- mājas restorāns. Ir sajūta, ka esi atbraucis ciemos un Tev ir nereāli paveicies, ka namamāte izcili gatavo ēst un lutina ciemiņus ar neiedomājumiem garšu savienojumiem, kuri visi ir kā pārsteigums, jo pirms tam ēdienkarte nav zināma. Tu nogaršo, mēģini atpazīt garšas, brīnies un priecājies, ka esi te nonācis. Visam pa vidu sarunas un patiesi laba atmosfēra.”

Ja garšo paēst un patīk degustēt visdažādākos ēdienus, kas gatavoti tieši jums, gaidām gostus. 

Ciemos Eva Onzule un Uldis Laganovskis. Skaistās bildes no Klik Klik