5 olas,
atdala dzeltenumus un baltumus atsevišķi
5 ēd.k. rudzu rīvmaize 5 ēd.k. cukurs
1 tējk. kanēlis
200 ml saldais krējums 2 ēd.k. cukura
Svaigas zemenes Cukura sīrups
1, Dzeltenumu saputo ar cukuru, pievieno rīvmaizi.
2. Saputo olu baltumus ar škipsku sāls.Un pievieno dzeltenumiem.
3. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200°C, cepampapīru ietauko ar sviestu, virsū klāj rudzu rīvmaizes masu, izlīdzina liek cepties 10 min.
5. Izņem no cepeškrāsns, nedaudz atdzesē, uz tīra cepampapīra uzber nedaudz cukuru ar kanēli pārliek izcepto rollu.
4. Saputo saldo krējumu ar cukura.
5. Biskvītu samitrina ar cukura sīrupu, virsu liek putukrējumu, sagrieztas svaigas zemenes un sarullē. Pastāv 5-10 min un var gardu muti ēst.