SKĀBĒTU KĀPOSTU ZUPA

Cūkgaļas ribiņas, kauli 1,5 kg skābētu kāpostu 2 burkāni
2 s
īpoli

Sauja kaltētas baravikas 1/4 selerijas saknes
3 cm ingvera saknes
1 t
ējk. piparu maisījuma

100 g zaļās olīvas ar marinādi 4 daiviņas ķiploka
ēd.k. kviešu miltu
1 citrons

6 smaržīgie pipari Sāls
Cukurs
Za
ļumi

1. Ņem 5 l lielu katlu, aukstā ūdenī liek vārīties gaļu, pēc laika pievieno kaltētas baravikas, selerijas sakni un smaržīgos piparus.
2. Piestā saberž piparus. Pannā lej olīveļļu un apcepj rīvētus burkānus ar pipariem, sīpoliem un ķiplokiem. Pievieno zupai.

3. Vāra apmēram 2-3 stundas (atkarīgs no gaļas).
4. Pannā lej olīveļļu, pieber miltus, apbrūnina tos un pievieno skābētos kāpostus un nedaudz apcepj. Liek klāt zupai.
5. Zupā pielej kāpostu šķirdumu, olīvas ar marinādi, grieztu citronu, smalki sakapātu ingveru. Pēc garšas pievieno sāli un cukuru. Pašās beigās pievieno zaļumus.