Cūkgaļas ribiņas, kauli 1,5 kg skābētu kāpostu 2 burkāni
2 sīpoli
Sauja kaltētas baravikas 1/4 selerijas saknes
3 cm ingvera saknes
1 tējk. piparu maisījuma
100 g zaļās olīvas ar marinādi 4 daiviņas ķiploka
4 ēd.k. kviešu miltu
1 citrons
6 smaržīgie pipari Sāls
Cukurs
Zaļumi
1. Ņem 5 l lielu katlu, aukstā ūdenī liek vārīties gaļu, pēc laika pievieno kaltētas baravikas, selerijas sakni un smaržīgos piparus.
2. Piestā saberž piparus. Pannā lej olīveļļu un apcepj rīvētus burkānus ar pipariem, sīpoliem un ķiplokiem. Pievieno zupai.
3. Vāra apmēram 2-3 stundas (atkarīgs no gaļas).
4. Pannā lej olīveļļu, pieber miltus, apbrūnina tos un pievieno skābētos kāpostus un nedaudz apcepj. Liek klāt zupai.
5. Zupā pielej kāpostu šķirdumu, olīvas ar marinādi, grieztu citronu, smalki sakapātu ingveru. Pēc garšas pievieno sāli un cukuru. Pašās beigās pievieno zaļumus.